A gyermek kiéli alkotói vágyait, értelmesebben tölti idejét a világhálón, fejleszti digitális kompetenciáit, közben élvezheti a megosztás adta elismeréseket. A weboldalon lévő tartalmakat csak a szülő teheti nyilvánossá, aki azt is látja mikor mit csinált gyermeke az adminisztrációs felületen.

Részletek

A biztonság nagyon fontos számunkra, ezért, ha úgy érzed gyermeked veszélyben van, vagy szeretnéd jobban megérteni mit csinál az Interneten,  esetleg segítenéd abban, hogy jobban megismerje a lehetőségeket; keress minket!

info@fenykozpont.eu

… folytatjuk.

Töltheti -e hasznosan is idejét egy gyermek a világhálón, ha már arról letiltani úgysem lehet?

Azok a gyerekek, akik megismerkednek a digitális alkotás örömeivel, egyrészt védettebbé válnak, másrészt könnyebben szakadnak el az Internettől is, mert szembesülni fognak azzal a ténnyel, hogy bár az Internet nem hagyható ki, a való világban minden kicsit jobb.

Az Internet veszélyes terep, ezt senki sem vitatja.

A gyermekek számára befolyásolhatóságuk a legnagyobb veszély.

Mindent meg kell tennünk azért, hogy gyermekünk a lehető legtöbb időt töltse a való világban (a kisebb gyermekek jobban élvezik a való világot,
mint a virtuálisat), a digitális térben (ha azt már tiltani úgysem tudjuk) pedig felkészülten, kellő védettséggel és számára hasznosan mozogjon.

Mutasd meg a fényt!

2040 Budaörs, Templom tér 19.
Adószám: 18707685-1-13