Alapítványunk segítői egy olyan (elsősorban fiatalokból álló) közösséget alkotnak, melynek tagjai feladatuknak tekintik, hogy másokon segítsenek, kiemelkedő a társadalmi felelősségvállalásuk, részt vállalnak projektjeinkben, megjelennek rendezvényeinken. Az alapítvány a csoport tagjait arra ösztönzi, és segíti is, hogy saját terveiket megvalósítsák. Mindazokat szívesen látjuk akik nemes célokért aktívan tevékenykedve, egy országos közösség tagjaként, hasznosan eltöltve is el tudják képzelni szabadidejük egy részét. Úgy véljük közösségünk tagjai is boldogabb, lelkileg és szellemileg gazdagabb és a társadalom számára is fontosabb személyekké válnak. Nő az önbecsülésük és felelősségtudatuk. Fontos, hogy a segítő is örömét lelje e tevékenységben.

Légy a segítőnk, légy Te is egy a sok csillag közül akik jobbá és boldogabb hellyé teszik a világot!

Nem kell Afrikába menned, hogy elefántokat ments meg, az őserdőkért sem kell tüntetned, sőt a sarki jég olvadását sem neked kell megakadályoznod, de nézz körül közvetlen környezetedben! Rengeteg olyan ember van, a munkatársaid, barátaid, ismerőseid, szomszédaid közt, akiknek akár egy mosollyal is nagy örömet szerezhetsz és már ezzel tettél egy lépést azért, hogy a világ mindenki számára boldogabb legyen. Segíteni jó és miért ne tennéd, ha megteheted. Ne kényszerből tedd, ne azért mert valamiféle megváltásra vársz, egyszerűen azért mert örömöd leled benne. Válassz olyan tevékenységet, ha csak pár perces is, mellyel segítesz másoknak.

Talán nem is kérünk sokat és lelked mélyén talán Te is érzed, hogy segíteni jó. Akár azt is mondhatom kicsit öncélú is, hiszen aki segít az is boldogabb lesz, növekszik Önbizalma és tudatosul benne, hogy a társadalom értékes tagja, akire szükségünk van.

Légy a seregünk tagja, légy Te is egy a sok csillag közül, akik jobbá és boldogabb hellyé teszik a világot! Mi partnerek vagyunk ebben, biztosítjuk a háttér infrastruktúrát, az információt a tudást, na és a csapatot. Kérlek azt vedd figyelembe, hogy segítőink egymásért is kiállnak, egymást is segítik. Mi egy közösség vagyunk.

Küldj egy e-mailt elérhetőeségeddel és keresni fogunk!

info@fenykozpont.eu