Zettisch László
Fényközpont Alapítvány Elnöke
kommunikációs tanácsadó

Az emberi kapcsolatok – legyenek azok magán jellegűek, munkaügyiek, vagy társadalmiak – alapja a kommunikáció. Életünk során a legtöbb probléma forrása ennek nem megfelelő alkalmazása. Súlyos pszichés problémák előzhetőek meg, de a vállalatok legnagyobb gondjainak forrása is itt gyökerezik.

Már az Internet megjelenése előtt kommunikációszervezéssel foglalkozott, majd a világháló megjelenése óta kutatja annak ez emberi kapcsolatokra való hatását. Az Internet lehetőség, de egyben veszély is. Meg kell tanulni együtt élni vele!

Várnai Myrtill
klinikai szakpszichológus

Régóta foglalkozik alternatív gyógymódokkal. Ez nem azt jelenti, hogy a hagyományos módszereket elveti. Tapasztalatai alapján a hagyományos gyógymódok egyénre szabva, és kiegészítve alternatív módszerekkel sikeresek. Az emberi lélek (psziché) nagyon érzékeny terület, foglalkozni kell vele, a gyógyszer nem lehet a végső megoldás. Myrtill nem vet el rögtön egy módszert, csak azért mert mások tudományosan még nem ismerték el. Folyamatosan képzi magát, egymással ötvözve alkalmazza a tanultakat, ám eredményei talán leginkább mégis annak köszönhetőek, hogy nyitott, elhivatott és megértő. Képes súlyos mélyponton lévő embereket is visszaterelni a boldogabb élet felé.

Bogdán István
Vas Megyei Fogyasztóvédelmi Egyesület elnöke
rendezvényszervező

Régóta segít másoknak fogyasztói érdekeik érvényesítésében. Mi nem is igazán gondolunk bele, hogy a fogyasztóvédelem mennyire fontos egészségünk és környezetünk szempontjából. Nemcsak egy-egy hibás termékről van szó, hanem gyermekeink jövőjéről.

A hagyományőrzés szívügye, ezért hozta létre weboldalát, mely egyre népszerűbb, köszönhetően annak is, hogy azon bárki bemutatkozhat aki tevékenyen őrzi hagyományainkat. Csodálatos embereket, tevékenységeket és termékeket ismerhetünk meg.

Mutasd meg a fényt!

2040 Budaörs, Templom tér 19.
Adószám: 18707685-1-13